Известие

Collapse
No announcement yet.

AF 145 1.4 90bhp ОГРОМЕН разход.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

моята е газ/бензин. Вярно, twin spark e, но може би това няма кой знае какво значение. градско ми дава 12/100 газ, около 10/100 бензин, като по каталог. Алафата наистина не е от най-икономичните, но послушай патилите хора от огромен разход, не е от колата, нека да я види някой майстор, след това няма да има проблеми. Но ако караш студена 2-3 км до работа, няма как да ти даде нормален раход на гориво.

Comment

В това студено време е достатъчно да няма термостат и бензина го търси в картера и в ауспуха
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Добре значи да отида на диагностика преди да правя прибързани решения така ли ?
        Last edited by SilentlyLoud; d.m.y г., 14:34.
        Алфа Ромео 145 1.4 90кс

Comment

Първоначално публикувано от SilentlyLoud Покажи съобщение
          Добре значи да отида на диагностика преди да правя прибързано решения така ли ?
          Да!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Такъв разход имах при неизправна ламбда сонда.
            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

От един куп неща може да е.
              За това го пращам и аз на диагносика

Comment

само че кой ще му направи диагностика точно на тая кола и то в русе.
                и аз залагам на блокирал термостат. това поне елементарно се разбира. може и регулатора на налягането на бензина в рейката да е скъсан.
                иначе направо си в безсмислено на бензин да се кара.
                точка

Comment

Да и това е проблем. Къде да отида на диагностика в Русе не знам. Ако някой имам някаква идея. Има една темичка с телефон ама тя е от 2007.
                  Алфа Ромео 145 1.4 90кс

Comment

Колега мирише ли много на изгорели газове около колата?
                    Аlfa Romeo 146 1.4 T.Spark
                    Аlfa Romeo 145 1.4 T.Spark

Comment

Първоначално публикувано от SilentlyLoud Покажи съобщение
                      Да и това е проблем. Къде да отида на диагностика в Русе не знам. Ако някой имам някаква идея. Има една темичка с телефон ама тя е от 2007.
                      имай в предвид че инжекциона ти е магнети марели и връзката му е по-нестандартна. много трудно ще намериш кой да направи.
                      точка

Comment

Миризми няма всичко е точно. Днеска звъннах на един майстор и ми каза , че така на къси разстояния особено сега докато е студено няма да мога да изчисля разхода като хората. Ще видим по-нататък какво ще стане.
                        Алфа Ромео 145 1.4 90кс

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          За разход извьнградско е наистина огромен. За в градьт... много е важно да се знаят условията. Кьде, кога как?
                          Вьв Варна миналият вторник 3 км ги "взех" за 45мин. Както и да го смяташ, с каквато и да е кола, дори сьс старт/стоп система да е... пак е зор.
                          каде си минал ве колега че баш такова задръстване?
                          Alfa Romeo 159

Comment

---
                            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:49.
                            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

В Русе е същото. А къде съм закъсал ли ? Къде ли не първите дни когато имаше много сняг където паркирам все закъсвам.
                              Алфа Ромео 145 1.4 90кс

Comment

Първоначално публикувано от killuminati Покажи съобщение
                                Колега мирише ли много на изгорели газове около колата?
                                При моята мирише според мен - много , като я паля на студено. И на други хора им направи впечатление. Имаш ли нещо в предвид?
                                145 1.6 T.S. 99'

Comment

Working...
                                X